- 400 g Wortelpeterselie
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Postelein stamp met panir op tafel.
- Schil de aardappels en de wortelpeterselie en snijd in stukjes van gelijke grootte. Zet op in een pan met water en zout en kook gaar in 15 minuten.
- Snijd de paneer in blokjes van 1 bij 1 cm. Bestrooi ze met een beetje zout, peper, de kerriepoeder en de paprikapoeder.
- Verhit in een koekenpan wat olie (maak het flink heet!) en bak daarin de blokjes paneer mooi bruin.
- Blus af met de sojasaus, hussel even goed om en houd warm.
- Was ondertussen de winterpostelein met behulp van een slacentrifuge.
- Giet de aardappels en wortelpeterselie af en stamp fijn met de crème fraiche. Maak op smaak met peper en zout en roer er voorzichtig de winterpostelein door.
- Serveer direct met de paneer.