Postelein stamp met panir

Postelein stamp met panir

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke postelein stamppot met panir. Kook de aardappels en de wortelpeterselie gaar in 15 minuten. Bak de blokjes paneer in een koekenpan met kerriepoeder en paprikapoeder en blus af met sojasaus. Stamp de aardappels en wortelpeterselie fijn met crème fraiche en winterpostelein en serveer direct met de paneer.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Wortelpeterselie

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Postelein stamp met panir op tafel.

  1. Schil de aardappels en de wortelpeterselie en snijd in stukjes van gelijke grootte. Zet op in een pan met water en zout en kook gaar in 15 minuten.
  2. Snijd de paneer in blokjes van 1 bij 1 cm. Bestrooi ze met een beetje zout, peper, de kerriepoeder en de paprikapoeder.
  3. Verhit in een koekenpan wat olie (maak het flink heet!) en bak daarin de blokjes paneer mooi bruin.
  4. Blus af met de sojasaus, hussel even goed om en houd warm.
  5. Was ondertussen de winterpostelein met behulp van een slacentrifuge.
  6. Giet de aardappels en wortelpeterselie af en stamp fijn met de crème fraiche. Maak op smaak met peper en zout en roer er voorzichtig de winterpostelein door.
  7. Serveer direct met de paneer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen Verse kruiden