Gnocchi met artisjok en parmezaanse kaas

Gnocchi met artisjok en parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Gnocchi met artisjok en parmezaanse kaas uit de oven. Schotel met sjalotjes, knoflook, prei, champignons, artisjokharten en room. Aangevuld met wat geraspte kaas. Eetsmakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gnocchi met artisjok en parmezaanse kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook ondertussen de gnocchi voor 2 minuten gaar in een steelpannetje. Laat uitlekken in een vergiet. Verhit een hapjespan en bak hierin de spekblokjes goudbruin. Neem ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snipper de sjalotjes en snijd de knoflook en prei fijn. Bak de knoflook, de sjalotjes en de prei in een wokpan met wat olijfolie gaar. Voeg de in blokjes gesneden champignons toe en bak 5 minuten. Schep regelmatig om.
  3. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd ze in stukjes. Voeg de artisjokken en room toe aan de pan. Warm dit 2 minuten mee en breng op smaak met peper, zout en tijm. Neem de pan van het vuur en schep de gnocchi, de spekjes en wat geraspte kaas erdoor. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en strooi nog wat extra kaas over de bovenkant. Bak in ca. 20 minuten in het midden van de oven goudbruin.
  4. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas