Tortellini met broccoli en kip-cordonbleu

Tortellini met broccoli en kip-cordonbleu

Smulweb imageSmulweb

Tortellini met broccoli en kip-cordonbleu met een romige Béchamelsaus met lente-ui. Geserveerd naast de knapperige, goudbruine, gaar gebakken kip-cordonbleu. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Bechamel Sausmix

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tortellini met broccoli en kip-cordonbleu op tafel.

  1. Verwarm 2 el margarine in een koekenpan en bak hierin de cordonbleus aan beide kanten bruin, krokant en gaar in ca. 15 min.
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in ruim kokend water in ca. 5 min. gaar. Afgieten.
  3. Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  4. Hak ondertussen het witte gedeelte van de lente-uitjes heel fijn (bewaar het groen voor iets anders, bijvoorbeeld voor een salade).
  5. Verwarm 1 el margarine in een koekenpannetje en bak hierin de fijngehakte lente-uitjes 2 min.
  6. Verwarm de Béchamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gebakken lente-uitjes erdoor.
  7. Meng de tortellini met de broccoli.
  8. Verdeel de tortellini met broccoli over 4 borden. Schep de Béchamelsaus met lente-uitjes erover.
  9. Leg de cordonbleus ernaast en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Broccoli