- 50 g Bechamel Sausmix
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Tortellini met broccoli en kip-cordonbleu op tafel.
- Verwarm 2 el margarine in een koekenpan en bak hierin de cordonbleus aan beide kanten bruin, krokant en gaar in ca. 15 min.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in ruim kokend water in ca. 5 min. gaar. Afgieten.
- Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
- Hak ondertussen het witte gedeelte van de lente-uitjes heel fijn (bewaar het groen voor iets anders, bijvoorbeeld voor een salade).
- Verwarm 1 el margarine in een koekenpannetje en bak hierin de fijngehakte lente-uitjes 2 min.
- Verwarm de Béchamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gebakken lente-uitjes erdoor.
- Meng de tortellini met de broccoli.
- Verdeel de tortellini met broccoli over 4 borden. Schep de Béchamelsaus met lente-uitjes erover.
- Leg de cordonbleus ernaast en serveer.