- 20 g Jumbo Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Pasta uit de oven met gerookte zalm op tafel.
- Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven op 200°C).
- Los het bouillonketeltje op in een halve liter heet water.
- Was de prei en snijd deze in ringen.
- Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier.
- Snijd de zalm in reepjes.
- Doe de ongekookte pasta in de ovenschaal.
- Verdeel de prei, paddenstoelen en zalm erover.
- Meng de verse room door de bouillon met een klopper en vul de saus aan met heet water tot 750 ml.
- Giet de saus over de groente en pasta.
- Zorg dat alle pasta met saus bedekt is.
- Bestrooi de schotel met kaas en laat het gerecht in 40-45 minuten gaar worden in het midden van de oven.
- Bestrooi het gerecht voor serveren met fijngehakte bieslook.