Verse kabeljauw bruschetta uit de oven

Verse kabeljauw bruschetta uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Verse kabeljauw bruschetta uit de oven op Italiaanse wijze! Belegd met tomaten, paprika, knoflook, koriander en peterselie. Geserveerd met een knapperige topping van broodkruim, zout en peper.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Verse kabeljauw bruschetta uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Sprenkel wat olijfolie over beide kanten van de kabeljauwhaas.
  3. Meng het broodkruim met de knoflook, zout en peper en wrijf beide kanten van de kabeljauw ermee in.
  4. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bak in de oven gedurende 13-15 minuten.
  5. Snijd de tomaten en paprika in blokjes en snipper de peterselie en koriander.
  6. Meng deze ingrediënten in een kom met de geperste knoflook en de overige specerijen.
  7. Haal de kabeljauw uit de oven en leg het bruschetta mengsel erop.
  8. Zet de schaal terug in de oven en bak nog ca. 10 minuten tot het gerecht gaar is.
eet smakelijk