Pittige kipspiesjes

Pittige kipspiesjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk genieten van onze pittige kipspiesjes met knoflook, rode peper, gember, garam masala en limoensap voor die zomertinten. Je kunt kiezen voor een marinate van 30 minuten op kamertemperatuur, of 2-3 uur in de koelkast. Perfect voor de barbecue en geserveerd met wat zout. Eet smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige kipspiesjes op tafel.

  1. Verhit de barbecue. Roer in een lage schaal knoflook, rode peper, gember, garam masala, limoensap en 3 eetlepels olie door elkaar. Schep de stukken kip erdoor en laat afgedekt 30 minuten marineren bij kamertemperatuur of 2-3 uur in de koelkast. Schep af en toe om.
  2. Steek aan elke spies 3 stukken kipfilet en bestrijk ze dun met olie.
  3. Rooster de spiesen op een niet al te hete plek op de barbecue in 12-14 minuten rondom bruin. Zorg dat de kip door en door gaar is. Bestrooi de kipspiesjes met wat zout.
eet smakelijk