Boloney of bologna sandwich

Boloney of bologna sandwich

Smulweb imageSmulweb

Gebruik een ciabatta omdat het luchtig is. Beleg de broodjes met mortadella, cheddar en pistachenootjes en bak af tot de kaas gaat lopen. Lekker met een mayo-piccalillysaus. Ideaal als lunchgerecht of snack.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Boloney of bologna sandwich op tafel.

  1. Hak de nootjes en zet apart. Meng de mayo met piccalilly, proef en maak af evt. met zout en peper.
  2. Gebruik een ciabatta omdat het een luchtig brood is. Verwijder de korst met een jonge kaasschaaf of rasp, of maak er paneermeel van. Snijd het brood doormidden en dan in de lengte open.
  3. Smelt de boter op laag vuur en voeg de mosterd en nootmuskaat toe. Bak de mortadella lichtbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Bewaar boter en vet.
  4. Besmeer de onderkant dik met het mayo-mengsel. Beleg elke helft met 4 dubbelgevouwen plakjes worst (dakpansgewijs). Strooi er wat pistachenootjes op en beleg met 2 plakjes cheddar.
  5. Dek af met de andere helft en haal de broodjes door het vet. Bak af tot de kaas gaat lopen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes Sandwich