Turkse quiche brood

Turkse quiche brood

Smulweb imageSmulweb

Ontdek deze heerlijke Turkse quiche brood. Het uitgeholde brood wordt gevuld met spek, tomaat, knakworstjes, broodkruimels, zout, peper, basilicum en eieren gemengd met room en kaas. Het geheel wordt afgebakken in een ronde ovenschaal met een krokante en stevige textuur. Perfect voor een familie avondmaal.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 60 g Geraspte cheddar
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Turkse quiche brood op tafel.

  1. Snijd de top van het brood af en hol het brood uit.
  2. Bak het spek uit en vul de binnenkant van het brood met spek.
  3. Bak de plakjes tomaat goed bruin in het bakvet van het spek en verdeel de tomaat over het spek.
  4. Meng de eieren met de slagroom, kaas, knakworstjes, broodkruimels, zout, peper en basilicum.
  5. Plaats het brood in een ronde ovenschaal die iets kleiner is dan het brood, zodat de randen beter opstaan en meer vulling kunnen nemen.
  6. Doe het vulling mengsel over de tomaat.
  7. Bak het geheel 30 minuten op 180 °C tot het krokant en gestold is. Voeg de laatste 5 minuten de top van het brood toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Brood