- 1 Rode peper
- 125 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Heerlijke mie met pittig gekruid gehakt spitskool prei en paprika op tafel.
- Bereid de mie of mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Bak de spekreepjes in een droge wok bruin en knapperig.
- Voeg het gehakt toe en bak mee tot het gehakt rul en lichtbruin is.
- Voeg de uien, knoflook en rode peper toe en bak een paar minuten mee.
- Bak ook het kerriepoeder even mee tot het gaat geuren.
- Doe nu de spitskool, prei en paprikablokjes in de wok en roerbak dit onder voortdurend omscheppen een paar minuten.
- Doe de opgeloste bouillonblok (met vocht) bij de groenten en roerbak dit tot het vocht bijna is verdwenen.
- Maak op smaak met peper, zout en een scheutje maggi-aroma of worcestersaus.
- Snijd de mie of mihoen kleiner en meng dit door het gehakt-groentenmengsel.
- Proef en voeg eventueel nog wat van de eerder genoemde kruiden toe.