Heerlijke mie met pittig gekruid gehakt spitskool prei en paprika

Heerlijke mie met pittig gekruid gehakt spitskool prei en paprika

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke mie met pittig gekruid gehakt, spitskool, prei en paprika ga je niet meer vergeten. De mie of mihoen wordt gemengd met het gehakt-groentenmengsel en dat zorgt voor een smaaksensatie in je mond. Perfect voor een heerlijk diner.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Heerlijke mie met pittig gekruid gehakt spitskool prei en paprika op tafel.

  1. Bereid de mie of mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Bak de spekreepjes in een droge wok bruin en knapperig.
  3. Voeg het gehakt toe en bak mee tot het gehakt rul en lichtbruin is.
  4. Voeg de uien, knoflook en rode peper toe en bak een paar minuten mee.
  5. Bak ook het kerriepoeder even mee tot het gaat geuren.
  6. Doe nu de spitskool, prei en paprikablokjes in de wok en roerbak dit onder voortdurend omscheppen een paar minuten.
  7. Doe de opgeloste bouillonblok (met vocht) bij de groenten en roerbak dit tot het vocht bijna is verdwenen.
  8. Maak op smaak met peper, zout en een scheutje maggi-aroma of worcestersaus.
  9. Snijd de mie of mihoen kleiner en meng dit door het gehakt-groentenmengsel.
  10. Proef en voeg eventueel nog wat van de eerder genoemde kruiden toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Vlees Groente Mie Kool Spitskool Prei Paprika