Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Tagliatelle met kipfilet en kruidenboter op tafel.
- Snijd de knoflook fijn, snijd ringetjes van de bosuitjes, snijd blokjes van de paprika en kipfilet en snijd de champignons in plakjes.
- Verhit flink wat olijfolie in een wok en voeg de knoflook, paprika, champignons en bosuitjes toe. Bak kort aan en voeg dan de kipfiletblokjes toe. Bak tot deze gaar zijn en voeg peper naar smaak toe. Voeg vervolgens de kruidenboter toe. Indien het mengsel droog wordt, voeg, naar behoefte, extra olijfolie toe.
- Kook de tagliatelle tot het beetgaar is en laat uitlekken. Smelt de kruidenboter in de wok en roer de tagliatelle erdoorheen.
- Snijd de cherry tomaatjes klein en doe deze met een scheutje olijfolie en wat peper in een schaaltje. Hussel dit door elkaar. Serveer de tomaatjes bij de tagliatelle.