Snijbonen met knoflook en tijm

Snijbonen met knoflook en tijm

Smulweb imageSmulweb

Snijbonen à la minute! Samen met knoflook en tijm is het een prima groente voor bij elke maaltijd. Bovendien ligt dit topgerecht binnen no-time op jouw bord.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Snijbonen met knoflook en tijm op tafel.

  1. Kook de snijbonen beetgaar in ruim water met zout (ongeveer 5-7 minuten). Proef na 5 minuten koken of de snijbonen goed zijn.
  2. Giet de snijbonen snel af in een vergiet of zeef en spoel ze goed af met koud water. Dit voorkomt dat de bonen verder garen. Laat de snijbonen goed uitlekken.
  3. Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin de dunne plakjes knoflook en de tijmblaadjes gedurende ongeveer 30 seconden. Voeg de goed uitgelekte snijbonen toe en bak alles nog ongeveer 2-3 minuten tot de bonen goed warm zijn.
  4. Maak op smaak met wat zout en versgemalen zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden