Pincho met asperge ham en ei

Pincho met asperge ham en ei

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker in een nieuw jasje: deze pincho met asperge, ham en ei is een feestje op tafel. Besmeerd met aioli en afgemaakt met een blaadje basilicum of munt. Een smakelijke keuze voor bij de borrel of lunch.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pincho met asperge ham en ei op tafel.

  1. Schil de asperges en snijd het kontje eraf. Snijd de asperges in stukken en kook ze in water met zout en een stukje foelie in 15 minuten gaar. Laat de asperges uitlekken op keukenpapier.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard. Pel ze en snijd ze overlangs in 4 plakjes.
  3. Besmeer het brood met de aioli. Halveer de plakjes ham en leg ze op de aioli. Leg de asperges erop.
  4. Garneer met een blaadje basilicum of munt en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  5. Steek er een tapasprikker doorheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Ei