Oosterse sugar snaps of peultjes lekker gekruid

Oosterse sugar snaps of peultjes lekker gekruid

Smulweb imageSmulweb

Deze Oosterse sugar snaps zijn heerlijk kruidig en snel klaar. Bak de lente-uitjes en voeg gember en knoflook toe. Meng het met notige sesamolie en voeg de sugar snaps erbij. Op smaak brengen met sojasaus, sherry en honing voor extra pit. Perfect als bijgerecht!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Sugarsnaps
  • 1 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Oosterse sugar snaps of peultjes lekker gekruid op tafel.

  1. Kook de sugar snaps een paar minuten beetgaar in water met zout. (Gebruik je peultjes dan kun je die direct roerbakken). Afgieten en koud afspoelen in een vergiet.
  2. Verhit de sesamolie in de wok.
  3. Bak hierin de lente-uitjes, knoflook en gember tot dit gaat geuren.
  4. Voeg de sugar snaps eraan toe en bak even mee.
  5. Maak op smaak met sojasaus, sherry en honing.
  6. Bind de sugar snaps eventueel met wat in water aangemaakte maizena.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen Sugar snaps