Rosbiefrolletjes met rucola en pesto

Rosbiefrolletjes met rucola en pesto

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke rosbiefrolletjes gevuld met rucola, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas. Gemakkelijk en snel te bereiden en heerlijk als voorgerecht of bijgerecht. Haal de rosbief 10 min voor de bereiding uit de koelkast en smeer ze in met pesto.

10 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Rosbiefrolletjes met rucola en pesto op tafel.

  1. Haal 10 minuten voor het bereiden de rosbief uit de koelkast.
  2. Smeer de plakjes rosbief in met de pesto en beleg ze met rucola, pijnboompitten, kleine tomaatjes en geraspte Parmezaanse kaas.
  3. Rol de rosbiefplakjes op en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Sla Rucola