Linzensalade met rucola en geitenkaas

Linzensalade met rucola en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke linzensalade met rucola, smeuïge geitenkaas en spek. Met een smaakvolle dressing van balsamico-azijn, mosterd, honing, en de perfecte kruiding. Serveer met knapperig meergranenbrood en gezouten boter. Bon appétit!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Linzensalade met rucola en geitenkaas op tafel.

  1. Maak een smaakvolle dressing van de balsamico-azijn, mosterd, 3 el olijfolie en de zachte honing. Kruid met peper en zout. Schep de linzen erdoor en laat 30 minuten intrekken zodat de smaken zich goed kunnen mengen.
  2. Bak het spek knapperig in een koekenpan en laat het goed uitlekken op keukenpapier.
  3. Was de rucola en snijd deze eventueel wat kleiner. Meng de rucola, smeuïge geitenkaas en het gesnipperde rode uitje voorzichtig door de linzen, zodat de linzen heel blijven.
  4. Schik de salade op een mooie schaal en werk af met het knapperige spek.
  5. Serveer de linzensalade met meergranenbrood en gezouten boter. Tast toe en geniet ervan!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Kaas Linzensalade Sla Rucola