Pulled pork met zelfgemaakte barbequesaus

Pulled pork met zelfgemaakte barbequesaus

Smulweb imageSmulweb

Met deze pulled pork met zelfgemaakte barbecuesaus op tafel kun je het gehele gezelschap tevreden stellen. Laat het vlees lekker langzaam garen in de oven, totdat het bijna uit elkaar valt. Serveer met wat zachte broodjes en smullen maar!

120 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pulled pork met zelfgemaakte barbequesaus op tafel.

  1. Zet de oven op 110 graden.
  2. Braad het vlees aan.
  3. Meng alle ingrediënten voor de bbq-saus.
  4. Meng alle ingrediënten voor het vlees, behalve het vlees, in de pan en leg het vlees er bovenop. Wentel het door het mengsel heen en doe de deksel op de pan. Maak even warm op het vuur en zet de pan daarna met de deksel erop in de oven.
  5. Wacht een uur of 6/7 en draai het vlees af en toe om. Kijk ook of het vlees nog wat vocht nodig heeft. Het vlees is klaar als het bijna uit elkaar valt. Niet helemaal gaar? Een uurtje langer in de oven!
  6. Haal het vlees uit de pan en leg het in een schaal. Verwijder al het vet wat je weg kunt halen van het vlees en wrijf het als het ware van het vlees.
  7. Trek met twee vorken het vlees uit elkaar zodat het draadjesvlees wordt.
  8. Kook de bbq-saus in tot een mooie dikke saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees