Inktvisringen met chili en look

Inktvisringen met chili en look

Smulweb imageSmulweb

De lekkerste inktvisringen die je ooit gegeten hebt! Deze ringen zijn gebakken met chili, knoflook en paprikapoeder. Serveer deze uitstekende gebakken inktvisringen met verse citroenpartjes. Probeer het zelf en verras je vrienden en familie!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Inktvisringen met chili en look op tafel.

  1. Snij de citroen in partjes. Snipper het knoflook fijn.
  2. Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.
  3. Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 minuten en kruid met peper en zout.
  4. Dien warm op met de citroenpartjes.
eet smakelijk