- 140 g Oerbrood Origine
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lekkere grillsandwich met mozzarella tomaat ei en spek op tafel.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bak in een koekenpan de plakjes spek aan beide kanten tot ze klein en krokant zijn. Leg ze apart.
- Kook ondertussen 2 eieren hard en laat ze schrikken in koud water. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakken.
- Leg de broodsneetjes zonder boter in een warme grillpan. Als 1 kant goed gegrild is, draai ze dan om.
- Beleg 2 van de 4 sneden met plakken mozzarella en strooi hier gedroogde basilicum overheen. Als deze kanten ook helemaal klaar gegrild zijn, leg je de sneetjes met mozzarella in de oven op een rooster.
- Snijd de eieren in plakjes en beleg de sneetjes met eieren en plakjes tomaat. Leg hierop 4 stuks spek en laat dit nog 1 minuutje bijwarmen in de oven.
- Smeer de andere 2 sneetjes brood rijkelijk in met zongedroogde tomaten mayonaise. Gebruik deze sneetjes om de sandwich af te dekken. Eet smakelijk!