Hartige paasbrunch

Hartige paasbrunch

Smulweb imageSmulweb

Een geweldige hartige paasbrunch met zelfgemaakte decoratie en verschillende combinaties van broodjes zoals: broodje/kaas/champignon/eitje, broodje/tl ansjovis mengsel/eitje/tl ansjovis mengsel/bieslook, broodje/garnalen/citroen mayo/zalm/eitje/peterselie.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 Kwarteleitje
  • 15 Vulbroodjes
  • 1.5 g Zalm Eitjes

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Hartige paasbrunch op tafel.

  1. Snijd op de dag van tevoren het decoratie spul op de gewenste maat. Meng de zachte blauwe kaas met de champignons. Meng 50 gram crème fraîche met 1 el. kerrie of aromat en maak een pasta van ansjovis, kappertjes en de andere 50 gram crème fraiche. Druk een aantal rondjes uit de zalm met de ring en vouw ze in plastic. Bewaar alles in de koelkast.
  2. Zet alle ingrediënten voor het gerecht klaar en laat ze op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van de broodjes. Leg de rondjes van het poffertjespannetje opzij.
  3. Verwarm een koekenpan op laag vuur, voeg het champignon-kaasmengsel toe en roer het af en toe tot de kaas smelt. Voeg eventueel boter toe als de saus te dik wordt.
  4. Besmeer de poffertjespan met boter en vul hem met de kwarteleitjes van het vuur af. Bak de broodjes gedurende de aangegeven tijd in de oven. Begin 5 minuten voor het einde van de baktijd met het bakken van de eitjes op middelhoog vuur. Let op de dooiers, kwarteleitjes hebben niet veel nodig.
  5. Maak de volgende combinaties: broodje/kaas/champignon/eitje, deco
  6. broodje/tl ansjovis mengsel/eitje/tl ansjovis mengsel/bieslook
  7. broodje/kerrie fraiche/garnalen/eitje/peterselie
  8. broodje/1tl citroen mayo/zalm/eitje/bieslook/zalmeitjes
  9. broodje/garnalen/citroen mayo/zalm/eitje/peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasen