Kerrie gehakt bladerdeeg hapjes met groenten

Kerrie gehakt bladerdeeg hapjes met groenten

Smulweb imageSmulweb

Kerrie gehakt bladerdeeg hapjes met groenten zijn een perfecte aanvulling voor jouw volgende feestje. Bladerdeeg gevuld met hartige gehakt en groenten, verpakt in kruiden en geurige kerrie. Perfect als hapje of als bijgerecht bij een hoofdmaaltijd.

45 min bereiden

borrel

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 Kerrieblaadjes
  • 2 Kardemompeultjes

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kerrie gehakt bladerdeeg hapjes met groenten op tafel.

  1. Leg bakpapier op bakplaat en verdeel 9 bladerdeegplakjes naast elkaar over bakplaat.
  2. Maak een worst van vulling over onderste helft van elke rij.
  3. Kwast zijkant van onderste helft in met water en vouw bovenste helft over vulling en druk zijkanten goed tegen elkaar aan.
  4. Snijd elk plak bladerdeeg in drie hapjes met een scherp mes.
  5. Kwast de bovenkant van hapjes in met eidooier-koffiemelkmengsel.
  6. Verdeel wat sesamzaad erover.
  7. Bak gedurende 30 minuten bij 180-200°C tot gaar en mooi van kleur.
  8. Snijd alle hapjes goed los van elkaar en doe ze op een serveerschaal.
  9. Garneer met koriander en munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Bladerdeeg