Andijvie-ovenschotel met rookworst uit plusmarkt boodschappen

Andijvie-ovenschotel met rookworst uit plusmarkt boodschappen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke ovenschotel met andijvie en rookworst die je in een handomdraai op tafel zet. Bereid met puree van aardappels en melk, rookworst en geraspte kaas. Bak in de oven tot de bovenkant goudbruin is en serveer per persoon. Smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Andijvie-ovenschotel met rookworst uit plusmarkt boodschappen op tafel.

  1. Kook de aardappels circa 20 minuten gaar in water met zout.
  2. Verwarm de oven voor op 200C.
  3. Schep de andijvie in de ovenschaal en bestrooi met wat zout. Verdeel de plakjes rookworst erover.
  4. Giet de aardappels af en knijp ze door een pureeknijper of stamp ze fijn. Voeg de melk toe en roer tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper.
  5. Verdeel de puree over de rookworst. Meng de geraspte kaas met het paneermeel en bestrooi de ovenschotel ermee.
  6. Bak de andijvieschotel circa 20 minuten in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is. Serveer per persoon.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rookworst