Brownies de enige echte

Brownies de enige echte

Smulweb imageSmulweb

Zin in de enige echte chocoladebrownies? Volg het recept stap voor stap en maak de lekkerste brownies zonder pakjes en zakjes. Mix de eieren en suiker tot een dik, glanzend mengsel en schep hier voorzichtig het chocoladeboter-mengsel door. Voeg de bloem, het bakpoeder en het snufje zout toe. Bak de brownies gedurende 40 minuten op 165 graden. Let op: niet uit de oven halen! Na 1 uur zijn de brownies perfect.

60 min bereiden

16 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Brownies de enige echte op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden met het rooster iets onder het midden en vet de ovenschaal in.
  2. Doe heet water in een pan en hang hierboven de kleine mengkom zodat er geen water in komt.
  3. Doe de boter en chocolade in de kleine mengkom en roer tot het gesmolten is (au bain marie).
  4. Mix in een grote mengkom de eieren tot ze licht van kleur zijn, voeg de suiker toe en mix tot de massa dik en glanzend is.
  5. Schep voorzichtig het chocolade-boter mengsel door het eimengsel.
  6. Zeef de bloem boven het mengsel, voeg de bakpoeder en het snufje zout toe, meng alles voorzichtig door tot het beslag ontstaat.
  7. Giet het beslag in de ovenschaal en zet deze in het midden van de oven.
  8. Bak de brownies gedurende 40 minuten op 165 graden.
  9. Na 40 minuten, zet de oven uit, zet de ovendeur op een kier en laat de brownies nog 1 uur in de oven staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies