Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Brownies de enige echte op tafel.
- Verwarm de oven voor op 165 graden met het rooster iets onder het midden en vet de ovenschaal in.
- Doe heet water in een pan en hang hierboven de kleine mengkom zodat er geen water in komt.
- Doe de boter en chocolade in de kleine mengkom en roer tot het gesmolten is (au bain marie).
- Mix in een grote mengkom de eieren tot ze licht van kleur zijn, voeg de suiker toe en mix tot de massa dik en glanzend is.
- Schep voorzichtig het chocolade-boter mengsel door het eimengsel.
- Zeef de bloem boven het mengsel, voeg de bakpoeder en het snufje zout toe, meng alles voorzichtig door tot het beslag ontstaat.
- Giet het beslag in de ovenschaal en zet deze in het midden van de oven.
- Bak de brownies gedurende 40 minuten op 165 graden.
- Na 40 minuten, zet de oven uit, zet de ovendeur op een kier en laat de brownies nog 1 uur in de oven staan.