Steak tartare van hertenbiefstuk

Steak tartare van hertenbiefstuk

Smulweb imageSmulweb

Proef de wilde keuken met deze steak tartare van hertenbiefstuk. Fijn gesneden met sjalotjes, augurk, kappertjes en mosterd. Op smaak gebracht met balsamico, geserveerd met peterselie en brood.

10 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Steak tartare van hertenbiefstuk op tafel.

  1. Snijd de hertenbiefstuk (die je op kamertemperatuur hebt gebracht) in heel kleine stukjes. Meng er bieslook door en snipper sjalotje, augurk en voeg een theelepel mosterd toe.
  2. Gebruik een steker om je bord op te maken en druk deze aan met bijvoorbeeld een eenvoudige tonicstamper.
  3. Garneer met kappertjes, bieslook en een paar druppels balsamicocrème.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees