- 100 g Zure room
- 215 g hak taart & vlaaifruit bosvruchten 430g
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Cheesecake op tafel.
- Verkruimel de bastogne koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Bedek de taartvorm met dit mengsel.
- Mix alle ingrediënten voor de taart hooguit 30 seconden op een lage stand. Proef goed of je de smaak lekker vindt.
- Voeg het taartmengsel over de gemaakte bodem.
- Bak de taart 60 minuten op 150 graden en 20 minuten op 175 graden. De cheesecake is goed als de bovenkant van de taart een bruine gloed krijgt en je de taart licht kan indrukken.
- Smeer het vlaaifruit over de taart zodra deze uit de oven komt.
- Zet de taart in de koelkast en na een paar uur zal de cheesecake lekker compact en hard zijn. Let op, een cheesecake is altijd zacht als het uit de oven komt en droogt pas op in de koelkast. Hij is na 1 dag het lekkerst omdat hij dan hard is. Het midden van de taart is altijd het zachtst. Zolang je de taart ongeveer 70 à 80 minuten hebt gebakken, is hij goed.