Pita mexicaanse fajita kip (hot)

Pita mexicaanse fajita kip (hot)

Smulweb imageSmulweb

Pimp je pita met een Mexicaanse topping van gekruide kip, paprika en ketchup. Afgetopt met knoflooksaus en sla.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Pitabroodjes
  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pita mexicaanse fajita kip (hot) op tafel.

  1. Snijd de kip in blokjes en snijd de paprika in reepjes. Marineer de kip ongeveer een halfuur met de Fajita kruiden.
  2. Bak de kip en paprika gaar. Blus het vervolgens af met een heel klein beetje water en laat dit even inkoken. Voeg er op het eind nog 2 el ketchup bij.
  3. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens omschrijving.
  4. Vul de pitabroodjes vervolgens met de sla, wat knoflooksaus en de kip/paprika-vulling.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Gevogelte