Quinoasalade met feta

Quinoasalade met feta

Smulweb imageSmulweb

Een voedzame quinoasalade met gestoomde paprika, rode ui en broccoli. De verse smaak van selderij en knoflook combineert perfect met de artisjokharten, zongedroogde tomaten en zwarte olijven. Om de salade af te maken, voeg pijnboompitten toe en serveer met een scheutje heerlijke koolzaad en olijfolie dressing.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Quinoasalade met feta op tafel.

  1. Kook de quinoa gaar in een liter water.
  2. Snijd de paprika en de rode ui in stukken en de broccoli in roosjes. Stoom deze groentjes gaar in een stoomoven of een stoommandje.
  3. Meng voor de dressing de koolzaadolie met de olijfolie, de knoflook en het citroensap.
  4. Meng de quinoa met de gestoomde groentjes, de selder, de knoflook, de artisjokharten, de zongedroogde tomaten, de pijnboompitten, de zwarte olijven en het citroensap. Lepel er de dressing over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Quinoasalade