Barts italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Barts italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Barts Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Heerlijke gehaktballen van ui, gehakt, ei en gehaktkruiden in combinatie met Italiaanse wokgroente en pastasaus. Op smaak gebracht met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Geserveerd met Tagliatelle.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Barts italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus op tafel.

  1. Snipper de ui heel klein.
  2. Doe de ui, gehakt, ei, en gehaktkruiden in een grote kom en meng het.
  3. Maak ronde balletjes van het gehaktmengsel, zo groot als een walnoot. Bloem de balletjes licht op een plat bord.
  4. Verhit de boter in een hapjespan. Bak de balletjes 5 minuten rondom. Giet de boter af.
  5. Voeg de Italiaanse wokgroente toe en bak dit 3 minuten mee.
  6. Voeg vervolgens de pastasaus toe en breng dit op temperatuur.
  7. Voeg naar smaak peper, zout en Italiaanse kruidenmix toe. Voor de pasta:
  8. Breng water aan de kook met een beetje olie.
  9. Kook de Tagliatelle 4 minuten en giet dit af in een vergiet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen