Zalm in ketjap glazuur

Zalm in ketjap glazuur

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens dit recept voor zalm in ketjap glazuur. De zoete marinade geeft de vis een heerlijke diepe, rijke smaak. In minder dan 10 minuten zet je dit smakelijke gerecht al op tafel.

190 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zalm in ketjap glazuur op tafel.

  1. Leg de zalm in een marinade van ahornsiroop, ketjap en flink wat peper. Keer de zalm regelmatig en laat de marinade het liefst 3 uur intrekken.
  2. Bak de zalm 4 minuten aan 1 kant in een koekenpan op middelhoog vuur. Draai de zalm om en zet het vuur zo laag mogelijk. Laat de pan nog 4 minuten staan.
  3. Serveer de zalm in ketjap glazuur met rijst en groenten.
eet smakelijk