Kwarktaart met stevia

Kwarktaart met stevia

Smulweb imageSmulweb

Maak een heerlijke kwarktaart met stevia. De taart heeft een krokante bodem van gemixte ingrediënten. Het kwarkmengsel bevat citroen, zoetstof en sojamelk en wordt stevig gemaakt met gelatine voor de perfecte textuur. Laat de taart opstijven en geniet van een verfrissend stuk kwarktaart. Kcal 37.25 per punt.

15 min bereiden

ontbijt

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Sojamelk ongezoet
  • 15 g Gelatinepoeder

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kwarktaart met stevia op tafel.

  1. Mix de ingrediënten voor de bodem door elkaar en doe het mengsel in een taartvorm. Bak de bodem op 120 graden voor 40 minuten in de oven.
  2. Laat het gelatinepoeder wellen. Los de gelatine daarna in de magnetron op in ongeveer 45 seconden op 800 watt. Het vocht moet helder zijn, niet koken.
  3. Meng de uitgelekte kwark met de citroen, zoetstof en de sojamelk met een mixer. Voeg vervolgens de opgeloste gelatine toe.
  4. Laat het kwarkmengsel opstijven in de koelkast in een springvorm.
  5. Snijd de taart in 12 punten en serveer. Elke punt bevat: Kcal 37.25.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Kwarktaart