Gerookte zalm met ansjovis kappertjes dressing

Gerookte zalm met ansjovis kappertjes dressing

Smulweb imageSmulweb

Gerookte zalm, gewokte ui, champignons en doperwten gecombineerd met een ansjovis kappertjes dressing. Breng het geheel op smaak en serveer de pasta met de Zalm voor een heerlijk gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gerookte zalm met ansjovis kappertjes dressing op tafel.

  1. Verwarm de olie goed in de steelpan. Voeg de kappertjes, ansjovis, zwarte olijven, knoflook, peterselie en balsamicoazijn toe. Roer alles goed door elkaar en laat het mengsel afkoelen.
  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  3. Bereid de zalm zoals gewenst (volg de instructies van de rookoven, stoomoven of koekenpan).
  4. Wok de ui in olie. Voeg vervolgens de champignons en de diepvriesdoperwten toe. Voeg als laatste de pasta toe. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de pasta met de zalm en het mengsel van kappertjes, ansjovis, zwarte olijven, knoflook, peterselie en balsamicoazijn.
eet smakelijk