Italiaanse rucolasalade met druiven peer geitenkaas en walnoten

Italiaanse rucolasalade met druiven peer geitenkaas en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Italiaanse rucolasalade met druiven, peer, geitenkaas en walnoten. Met een dressing van balsamico azijn, mosterd en honing. Als extraatje geroosterde pijnboompitten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 140 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Italiaanse rucolasalade met druiven peer geitenkaas en walnoten op tafel.

  1. Maak de dressing door, 4 eetlepels walnotenolie, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte balsamicoazijn, 2 eetlepels citroensap, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel vloeibare honing peper en zout door elkaar te kloppen.
  2. Verdeel de rucola over de borden.
  3. Verdeel de geitenkaas, walnoten en druiven over de rucola.
  4. Verdeel de dressing over de salade.
  5. Garneer met de geroosterde pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Kaas Rucola salade Druiven Peren