Bladerdeeg hapjes met bloedworst en appelmoes

Bladerdeeg hapjes met bloedworst en appelmoes

Smulweb imageSmulweb

De smaak van bladerdeeg hapjes met bloedworst en appelmoes is heerlijk! Het dessert is makkelijk en snel te maken en daarom het perfecte hapje voor elke gelegenheid. Perfect als voorgerecht of als snack.

45 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bladerdeeg hapjes met bloedworst en appelmoes op tafel.

  1. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg en leg ze op een ingevette bakplaat.
  2. Ontvel de bloedworst en snijd deze in plakjes.
  3. Leg 3 plakjes bloedworst per vel aan onderkant van bladerdeeg.
  4. Kwast de onderste 1 cm. in met water.
  5. Vouw bovenste helft over bloedworst en druk goed aan met een vork.
  6. Kwast bladerdeeg in met losgeklopt ei.
  7. Bak gedurende 30 minuten op 200°C tot gaar en mooi van kleur.
  8. Snijd elk plakje bladerdeeg in 3 stukjes.
  9. Serveer warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Bladerdeeg Appel Appelmoes