Linzen schotel met marokkaans kruiden

Linzen schotel met marokkaans kruiden

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Marokkaanse linzenschotel met ras el hanout en pimenton, wortels, ui, peterselie en tomatenpuree uit de oven. Het ultieme gerecht om 's avonds van te genieten.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Linzen schotel met marokkaans kruiden op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bak de uien enkele minuten in de olie.
  3. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut mee.
  4. Voeg dan de tomatenpuree toe.
  5. Bak de ras el hanout en de pimenton even mee.
  6. Bak dan de wortels mee, ongeveer 2 minuten.
  7. Voeg nu de linzen en de peterselie toe. Laat het geheel even goed doorwarmen en voeg als het geheel wat droog is nog wat vocht van de linzen toe.
  8. Dek het geheel af met folie en plaats het gedurende 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Marokkaans Kruiden Linzen