Rosbief amuse

Rosbief amuse

Smulweb imageSmulweb

Deze rosbief amuse is heerlijk fris door de rucola, kappertjes en de zelfgemaakte balsamico-mayonaise. Een klassieke combinatie met de Parmezaanse kaas en verse peterselie. Serveer als voorgerecht voor een bijzondere start van het diner.

10 min bereiden

amuse

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rosbief amuse op tafel.

  1. Bereid de balsamico mayonaise (kijk op onze website voor het recept hiervoor).
  2. Was de rucola sla en snijd deze in kleine snippers. Meng in een schaal de rucola, kappertjes en balsamico mayo goed door elkaar.
  3. Leg een plakje rosbief op een plank en doe hier ongeveer een eetlepel van het rucola mengsel op. Niet te veel, anders past de amuse niet meer in één hap in de mond.
  4. Vouw de rosbief dicht en leg deze op een amuse lepel.
  5. Voeg een bloemetje verse peterselie en een snippertje Parmezaanse kaas toe aan de amuse lepel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Amuses