Eiersoep (sop telor)

Eiersoep (sop telor)

Smulweb imageSmulweb

Een Indische klassieker: eiersoep (sop telor). Bouillon met ketjap en vermicelli, waarin gestolde vlokken van geklutste eieren. Serveer warm met taugé, uitjes en selderij.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Eiersoep (sop telor) op tafel.

  1. Fruit de ui in wat olie bruin en voeg dan de bouillon en ketjap toe.
  2. Laat de bouillon koken met wat vermicelli.
  3. Giet geleidelijk de geklutste eieren erbij, zodat er grove gestolde vlokken ontstaan.
  4. Zet het vuur laag en serveer warm.
  5. Doe eerst wat taugé in een kommetje, schep dan de soep erop en garneer met uitjes en selderij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep