Vegan chocoladecake met stevia

Vegan chocoladecake met stevia

Smulweb imageSmulweb

Al zin in iets zoets, maar natuurlijk en zonder suiker? Probeer onze vegan chocoladecake met stevia! Pureer dadels met de havermelk en mix met meel, cacao, zout en Greensweet-steviapoeder. Even afbakken in de oven en smullen maar!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Wijnsteenpoeder
  • 225 ml chocolade havermelk

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vegan chocoladecake met stevia op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  2. Mix meel, bakpoeder, cacao, zout en Greensweet-steviapoeder in een kom en zet aan de kant.
  3. Pureer de havermelk met de zachte dadels en mix dit geheel door de droge ingrediënten tot een glad beslag.
  4. Vul een brownievorm of ander bakblik met bakpapier en giet het beslag in de vorm.
  5. Sprenkel de stukjes chocolade over het geheel heen.
  6. Bak de cake 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. De cake is klaar als een satéprikker er schoon uitkomt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegan