- 3 g Shoarmasaus
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Shoarmaflappen op tafel.
- Kruid de varkensreepjes met het zakje shoarmakruiden en laat dit 1 a 2 uur intrekken.
- Snijd de ui en paprika in kleine blokjes. Meng in een bakje de crème fraîche en shoarmasaus.
- Bak de shoarma gaar, voeg de ui en paprika toe en bak dit kort mee. Roer het shoarmasausje door het vleesmengsel.
- Ontdooi intussen de bladerdeegplakjes en verwarm de oven voor op 200 graden.
- Neem een vel bakpapier en leg deze op de bakplaat. Leg een bladerdeegplakje op de bakplaat en leg ongeveer een eetlepel van het vleesmengsel op de onderste helft van je bladerdeegplak. Vouw net als een appelflap dicht. Bestrijk met losgeklopt ei en druk de randen goed dicht met behulp van een vork. Bestrooi lichtjes met wat shoarmakruiden.
- Bak de flapjes in ongeveer 20 minuten af op 200 graden in de oven.
- Succes en eet smakelijk.