Tagliatelle tricolore met tomatensaus en vegetarische speckjes

Tagliatelle tricolore met tomatensaus en vegetarische speckjes

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een simpel, lekker en snel pasta gerecht, tagliatelle tricolore met tomatensaus en vegetarische speckjes. De combinatie van de hartige spekjes met de frisse andijvie is perfect in balans. Werk af met stukjes feta en walnoten. Mamma mia, dat is lekker!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle tricolore met tomatensaus en vegetarische speckjes op tafel.

  1. Plaats de roer accessoire in de K cook pot. Giet wat olijfolie in en voeg ui en vegetarische spekjes toe. Bak op stand 2 op 100°C gedurende 10 minuten.
  2. Voeg tomatenblokjes en andijvie toe. Kruid met oregano, peper en zout. Bak op stand 1 op 100°C gedurende 10 minuten.
  3. Laat het gerecht pruttelen op stand 1 op 92°C gedurende 20 minuten.
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  5. Serveer de pasta met de saus en werk af met stukjes feta en walnoten.
  6. Smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen