Slow cooking zalm uit de oven

Slow cooking zalm uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Slow cooking zalm is niet alleen lekker maar ook nog eens makkelijk. Plaats de zalm in de oven op 70 graden Celsius. Wacht 45 minuten en controleer met een vork of hij klaar is. Als de zalm smelt op je tong, is hij klaar. Geniet van de heerlijke zachte structuur.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Slow cooking zalm uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 70 graden. Leg de zalm ondertussen in een ovenschaal.
  2. Marineer de zalm met de viskruiden, olijfolie, zwarte peper, zout, verse dille, verse tijm en sprenkel de sap van 1 citroen over de zalm. En leg twee halve parten citroen in de ovenschaal.
  3. Plaats de ovenschaal in de oven voor 45-60 minuten, eet smakelijk.

Tip! Proef na 45 minuten een stukje. Als de zalm smelt op je tong is hij goed. Anders nog 15 minuten in de oven.

eet smakelijk