- 1 el Bieslook vers
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Gevulde avocado met zalm van pauline op tafel.
- Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit.
- Snijd de avocado's kruislings in met een mes, zodat er blokjes ontstaan. Zorg ervoor dat je niet door de schil heen snijdt, want die heb je nodig voor de opmaak.
- Verwijder de blokjes voorzichtig met een lepel en stop ze in een kom.
- Pel en snipper het uitje en voeg deze bij de avocado.
- Snijd de zalm in stukjes en voeg dit bij de avocado.
- Voeg de crème fraîche en het sap van een halve citroen toe. Hak de bieslook fijn en voeg dit bij de massa.
- Breng de vulling op smaak met peper (en zout) en meng het voorzichtig door elkaar.
- Schep de vulling in de lege avocado schillen. Tip: Wacht niet te lang met het serveren van de avocado's, dan worden ze namelijk bruin en dat ziet er minder lekker uit. Let op: de gerookte zalm is al zout, dus extra zout is niet nodig.