Provencaalse groente-kipschotel koolhydraatarm

Provencaalse groente-kipschotel koolhydraatarm

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke provencaalse groente-kipschotel die koolhydraatarm is. Kook de groenten beetgaar, bak het vlees gaar en leg deze in de ovenschaal. Bestrooi met kruiden, leg er gorgonzola op, giet room er over en zet in de oven tot de kaas gesmolten is. Loopt het water je al in de mond?

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Provencaalse groente-kipschotel koolhydraatarm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Kook de groenten beetgaar en bak het vlees gaar.
  3. Doe eerst de groenten, dan het vlees in de ovenschaal.
  4. Bestrooi met de kruiden.
  5. Leg de gorgonzola in vier reepjes op het vlees.
  6. Giet de room erover.
  7. Zet in de oven tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Kaas