Afbeelding van Koolraap met kerrie

Koolraap met kerrie

Smulweb badgeSmulweb

Een smaakvolle bijgerecht: kerrie koolraap met zacht gebakken ui en het lekkerste kruidenmengsel van bouillonblokje, kerrie en suiker.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Koolraap met kerrie op tafel.

  1. Kook koolraap gedurende 15 minuten.
  2. Snijd in de tussentijd de ui in halve ringen.
  3. Verwarm olie in een pan en bak de ui zachtjes. Verkruimel het halve bouillonblokje erboven en voeg kerrie en suiker toe. Roerbak het geheel even.
  4. Voeg nu de koolraap toe en breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog even.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Koolraap