Italiaanse tomatensoep

Italiaanse tomatensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze Italiaanse tomatensoep is simpel te bereiden en vol van smaak. Bak de ui glazig en voeg gepelde tomaten, oregano en basilicum toe. After 10 minutes add sugar as per taste and let it cook more. Serve in 4 kommen, strooi verse selderij erop en voeg een scheutje room toe.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Italiaanse tomatensoep op tafel.

  1. Snipper de ui en bak deze glazig in een scheutje olijfolie.
  2. Voeg de gepelde tomaten toe en vul de pakjes met water en voeg toe aan de pan.
  3. Voeg bouillonblokjes, een eetlepel oregano en een eetlepel basilicum toe en laat alles 10 minuten op een half zacht vuur koken.
  4. Voeg 3 eetlepels suiker toe (meer mag naar smaak) en laat nog even doorkoken.
  5. Schep de soep in 4 kommen, strooi verse selderij erop en voeg een scheutje room toe. Klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Tomatensoep