Plakkerige kippendijen uit de slowcooker (paleo)

Plakkerige kippendijen uit de slowcooker (paleo)

Smulweb imageSmulweb

Deze plakkerige kippendijen zijn een paleo droom! Eerst licht door bloem halen en dan bakken in de wok met een overheerlijke saus.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Tapiocameel
  • 15 g Kokospalmsuiker
  • 1 el Sesamolie
  • 45 g Coconut Aminos
  • 0.1 g Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Plakkerige kippendijen uit de slowcooker (paleo) op tafel.

  1. Doe de kippendijen met peper en tapiocameel (bloem) in een kom en meng totdat alle kip bedekt is.
  2. Bak de kippendijen in een wok met de kokosolie (archideolie).
  3. Maak in een apart kommetje een papje van de uitgeperste knoflook, tomatenpuree, kokosbloesemsuiker (bruine suiker), gember (djahe), sesamolie, rijstazijn (appelazijn), coconut aminos (Thaise vissaus), en zeezout.
  4. Roer de saus door de kip in de wok en doe het geheel over in de Crockpot of slowcooker.
  5. Kook 3-4 uur op de lage stand (low).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte