- 30 g Tapiocameel
- 15 g Kokospalmsuiker
- 1 el Sesamolie
- 45 g Coconut Aminos
- 0.1 g Chilivlokken
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Plakkerige kippendijen uit de slowcooker (paleo) op tafel.
- Doe de kippendijen met peper en tapiocameel (bloem) in een kom en meng totdat alle kip bedekt is.
- Bak de kippendijen in een wok met de kokosolie (archideolie).
- Maak in een apart kommetje een papje van de uitgeperste knoflook, tomatenpuree, kokosbloesemsuiker (bruine suiker), gember (djahe), sesamolie, rijstazijn (appelazijn), coconut aminos (Thaise vissaus), en zeezout.
- Roer de saus door de kip in de wok en doe het geheel over in de Crockpot of slowcooker.
- Kook 3-4 uur op de lage stand (low).