- 0.3333333333 Rode peper
- 1 Sereh / Citroengras
- 1 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Thaise garnalen met noedels op tafel.
- Maak een marinade van het limoensap, de sojasaus en de vissaus. Marineer de ontdooide garnalen gedurende 5 minuten in de marinade. Haal de garnalen vervolgens uit de marinade en dep ze droog. Voeg 1 eetlepel groene currypasta toe aan de marinade.
- Kook ondertussen de noedels.
- Verhit de wok en voeg 1 eetlepel olie en 1 theelepel sesamolie toe. Voeg rode peper, citroengras en knoflook toe en roer goed door.
- Roerbak de garnalen in de wok tot ze roze kleuren, ongeveer 2 minuten. Schep ze vervolgens uit de pan.
- Voeg de overgebleven 2 eetlepels olie toe aan de wok en verhit deze goed. Voeg de maiskolfjes toe en roerbak gedurende een half minuutje.
- Voeg de marinade toe en laat het geheel nog eens 30 seconden pruttelen.
- Voeg garnalen en kokosmelk toe en schep alles goed door. Voeg de gegaarde noedels toe en meng nogmaals goed.
- Serveer op borden en garneer met koriander, lente-ui en limoenschijfjes.