Pannekoek of pannenkoek

Pannekoek of pannenkoek

Smulweb imageSmulweb

Pannekoek of pannenkoek? Hoe dan ook, met dit papperige beslagje maak je in een handomdraai de lekkerste pancakes. Bak ze met wat spek, ui, appel en kaas voor extra smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 52.5 g Brinta Oergranen
  • 30 g Honing

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pannekoek of pannenkoek op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten tot een mooi papperig beslag.
  2. Zorg ervoor dat de pan heet is en verdeel de boter en olie in de pan.
  3. Doe het beslag in de pan en verdeel dit over de pan door het te draaien.
  4. Verlaag de warmtebron iets indien je extra ingrediënten wilt toevoegen.
  5. Voeg spek, uien, appel, kaas, etc. toe zolang de bovenkant nog nat is.
  6. Draai de pancake om zodra de bovenkant droog is.
  7. Serveer de pancake met stroop, jam of suiker naar keuze.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Sauzen