Vette vis (gestoomde makreel)

Vette vis (gestoomde makreel)

Smulweb imageSmulweb

Vette vis liefhebbers opgelet! Heerlijke gestoomde makreel met ui, augurk en appel. Besprenkeld met een frisse citroensaus en afgemaakt met een flinke lepel mayonaise. Voeg peper en zout toe naar smaak.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vette vis (gestoomde makreel) op tafel.

  1. Snipper de ui. Snijd de augurk en appel in kleine stukjes. Doe alles in een grote kom en besprenkel met citroen.
  2. Maak de makreel schoon (let goed op kleine graatjes). Verbrokkel de vis en doe het in de kom erbij.
  3. Voeg een flinke lepel mayo toe. Meng alles goed door elkaar.
  4. Voeg peper en zout toe naar smaak.
eet smakelijk