Bananenbrood puur natuurlijk en gezond

Bananenbrood puur natuurlijk en gezond

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk bananenbrood met haver- en speltmeel, amandelmelk, dadels en blauwe bessen. Deze puur natuurlijke lekkernij is perfect voor bij de koffie of thee en makkelijk te maken!

60 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bananenbrood puur natuurlijk en gezond op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Meng havermeel, speltmeel, bakpoeder, kaneel en zout in een grote kom.
  3. Maal dadels, amandelmelk en vanillepoeder tot een glad mengsel in een keukenmachine of blender.
  4. Prak rijpe bananen fijn in een aparte kom.
  5. Meng het dadelmengsel, meel en bananen door elkaar en voeg blauwe bessen toe. Doe het beslag in de cakevorm.
  6. Bak de cake 60 minuten in de oven en check met een satéprikker of deze droog uit het bananenbrood komt. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood