Soep van broccoli en stilton

Soep van broccoli en stilton

Smulweb imageSmulweb

Voeg een twist toe aan je broccoli soep met stilton kaas. Bak lente-ui in knoflookolie en roerbak de bevroren broccoli. Giet de hete bouillon en verkruimelde stilton erbij en breng aan de kook. Pureer de soep en warm op. Garneer met rode chilipeper en geniet!

25 min bereiden

voorgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 g Tijm (takje)
  • 1250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Soep van broccoli en stilton op tafel.

  1. Verhit de knoflookolie in een grote pan op matig vuur.
  2. Doe er de lente-ui in en bak een paar minuten.
  3. Doe de tijm en bevroren broccoli in de pan en roerbak ca. 1 minuut mee.
  4. Giet de hete bouillon erbij, strooi de verkruimelde Stilton erover.
  5. Breng aan de kook, leg het deksel op de pan en hou 5 minuten tegen de kook aan.
  6. Pureer de soep, giet hem terug in de pan en warm hem weer op.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Strooi er een kerstmisachtige confetti van de rode chilipeper over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Groente Broccoli