Croque monsieur uit de oven

Croque monsieur uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Frans gerecht, bereid met brood, mosterd, kaas, ham en eieren. Laat het een nacht in de koelkast staan, strooi kaas er overheen en bestreken met worcestersaus. Bak het in de oven tot het gerecht mooi gekleurd is. Croque monsieur uit de oven, lekker thuis genieten van een simpel gerecht.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Croque monsieur uit de oven op tafel.

  1. Smeer de sneden brood in met mosterd.
  2. Maak er sandwiches van door een plak kaas op de mosterdkant te leggen, gevolgd door een plak ham en weer een snee brood met de mosterdkant naar beneden.
  3. Halveer de sandwiches diagonaal zodat je driehoeken krijgt.
  4. Prop de sandwiches in de ovenvaste schaal.
  5. Klop de eieren los met zout en melk. Giet het eimengsel over de strak tegen elkaar liggende sandwiches in de schaal.
  6. Dek de schaal af met plasticfolie en zet deze tot de volgende dag in de koelkast.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de schaal uit de koelkast en verwijder de folie.
  8. Strooi geraspte kaas over de sandwiches en besprenkel deze met worcestersaus.
  9. Zet de schaal in de oven en bak gedurende 25 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Tosti Croque monsieur